Super VET verwenrecepten voor het ketogeen dieet

Dit speciale boekje bevat uitsluitend verwenrecepten. Hierdoor wordt het mogelijk iets extra’s te doen op bij
zondere dagen/gelegenheden OF om een gewone dag een bijzonder tintje te geven. Het bevat 126 pagina’s met 75 recepten (A5 formaat). Het voorwoord is geschreven door Emma Williams van Matthews Friends. De totstandkoming van het boekje was alleen mogelijk met hulp en (financiële) ondersteuning van heel veel mensen.

Recepten die u in het boekje aantreft: – Gebak – Favoriete (kinder)recepten o.a. pannenkoeken, wafels, pizza – Hartige gerechten en snacks – Nagerechten en ijs – Shake, smoothie en soep met Ketocal – Hartige en zoete crème

Bestelwijze: Het receptenboekje is te bestellen door een berichtje te sturen naar Dietetiek@erasmusmc.nl Vermeld in uw mailtje uw naam, adres en telefoonnummer en hoeveel boekjes u wilt ontvangen. De kosten van 1 boekje bedraagt 25,- euro, excl 2.70 euro verzendkosten. Het staat u vrij het bedrag naar wens te verhogen wat ten bate komt van een nieuw project met betrekking tot het ketogeen dieet. Het bedrag kunt u overmaken op banknummer NL63RABO0128316438 onder vermelding van kostenplaatsnummer 6913 van de Afd. Diëtetiek Erasmusmc. U ontvangt binnen 5 werkdagen het boekje thuis.

WIJ WENSEN U EN UW KIND VEEL KOOK-EN  EETPLEZIER TOE!!!

Reacties zijn gesloten.