Stichting Happy Smile heeft nog plekken voor evenementen!

Stichting Happy Smile breedStichting Happy Smile heeft nog plekken over voor een aantal evenementen! De stichting wil gezinnen met een ziek kind of kind met een beperking een onbezorgde dag/weekend laten beleven als VIP-gast op circuits in Nederland, Duitsland en België. Het hele gezin mag mee. 

Inschrijven voor de evenementen kan via www.stichtinghappysmile.com. Lukt het niet om via de website op te geven? Je kunt dan ook Stichting Happy Smile e-mailen.
 

Zaterdag 16 april – Het WK Superbike op Assen met een nieuw programma
Er wordt nu ook op de zaterdag al een race in de WK Superbike klasse gereden, naast alle trainingen. Natuurlijk is ook al het eten en drinken verzorgd.

Zondag 24 april – American Sunday TT Circuit Assen 
Dragshow Shootout – Show Paddock met honderden American rides – circuitshows and paddock demo's Indian Pete and shops, parts and Gadgets. Natuurlijk is ook al het eten en drinken verzorgd.

Zaterdag 21 mei – De appie run door Noord-Holland
Het gehele gezin rijdt mee op deze tocht door Noord Holland op motoren, zijspannen of trikes. Natuurlijk is ook al het eten en drinken verzorgd.

Zaterdag 28 mei – Wunderland Kalkar on Wheels (Kalkar Duitsland) 
Truckers Run (ten gunste van de zieke kinderen met eventueel een begeleider, de andere familie leden rijden als ze dat graag willen mee met een touringcar. Truckersfestival met o.a. showtrucks en USA-Trucks, Truck trekken door sterkste man van Nederland, Oldtimers en diverse demonstratie's. En natuurlijk voor het gehele gezin vrij toegang voor Kalkar incl. eten en drinken.

Zondag 29 mei – Ducatie clubraces op zondag op het TT Circuit
Op zondag vinden de races plaats. Met gemiddeld dertien races staat de zondag bekend om een dag vol spektakel. Niet alleen op de baan maar ook op de paddock gebeurt van alles. De paddock is het gehele weekend open  voor bezoekers. Men kan dus dicht bij de motoren en de deelnemers komen. Jaarlijks is er ook een onderdelen markt, zijn de andere Italiaanse motorclub aanwezig met een info stand. Natuurlijk is ook al het eten en drinken verzorgd.

Vrijdag 24 juni – De Dutch TT Trainingen op het TT Circuit
Maak de spanning van een TT mee, Meet en Greet met Moto GP top coureurs, paddock tour vanuit onze vip box de trainingen volgen. Natuurlijk is ook al het eten en drinken verzorgd. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.