‘Ster voor één Dag’ Gaan jullie mee naar het Sinterklaasfeest in Duinrell?

Duinrell

Op zaterdag 22 november organiseert het Zeldzame Ziekten Fonds wederom in samenwerking met Duinrell het SiSaSinterklaasfeest voor genodigden van het ZZF.

Op deze dag gaat u genieten van een swingend SiSaSinterklaasconcert & Pietendisco én nieuw dit jaar is de Pietenparade die door het park heen trekt. Het Huis van Sinterklaas is weer geopend voor een exclusief bezoek voor bezoekers van het ZZF. Pieten zijn de hele dag overal in het park te vinden, zelfs in de achtbaan. Het paard van Sinterklaas zal ook niet ontbreken. En buiten de nodige versnaperingen is er voor elk kind een cadeau.
Het ZZF nodigt u daarom graag uit om met ons en vele andere gezinnen op zaterdagmiddag 22 november naar Duinrell te komen. Wij hebben in totaal 500 toegangsbewijzen te vergeven. Deze zullen aan gezinnen met een zeldzaam ziek kind/zeldzame zieke kinderen (voorwaarde!) worden verstrekt.

Wilt u met het gezin een bijzondere en leuke dag in Duinrell doorbrengen en genieten van het Sinterklaasfeest, meldt u dan nu aan door het inschrijfformulier te sturen naar info@zzf.nl.
De inschrijving geschiedt op volgorde van datum van binnenkomst. Vol = vol!

Uitnodigingsbrief en inschrijfformulier: 
Uitnodiging dagje Duinrell 22112014 
Kopie van Inschrijfformulier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.