Project CIOS in Frankrijk

Een groep derde- en vierdejaars studenten van het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) in Arnhem start het project CIOS in Frankrijk weer op.
Dit is een project waarbij in totaal 10 VKS gezinnen een vakantieweek aangeboden krijgen in het vakantiepark Domaine  Lou Peyrol in de Dordogne. (www.domaine-lou-peyrol.com)

Vierdejaars studenten starten het  Project CIOS in Frankrijk op. In de voorbereiding  zetten zij samen met een aantal derdejaars  studenten  weer een aantal kleinere projecten op om geld in te zamelen. Met dit geld wordt de vakantie gefinancierd, zodat de gezinnen een gratis week vakantie aangeboden kan worden.

De studenten doen dit vooral voor de kinderen, zodat die een te gekke week hebben, waarin ze allerlei leuke dingen gaan doen. Bijvoorbeeld: knutselen, spelletjes, zeep baan etc.
Voor de ouders is het natuurlijk een weekje heerlijk ontspannen, want de kinderen zijn  in goede handen! Voor de studenten zelf zijn het projecten om verschillende opdrachten binnen de opleiding mee af te sluiten.

Een paar weetjes:
– er is een website van het project CIOS in Frankrijk: www.ciosinfrankrijk.com– het is alweer de elfde keer dat deze fantastische week georganiseerd wordt door het CIOS
– de eerste vakantieweek is van 29 april- 6 mei 2017 en de tweede week van 13 mei – 20 mei 2017.
– er zijn vijf vakantiehuisjes in het vakantiepark, zonder aanpassingen
– er kunnen twee keer vijf, dus tien gezinnen mee
– elk kind wordt gekoppeld aan een begeleidende student

U kunt zich opgeven als:
– u zelf voor vervoer naar de Dordogne zorgt (dwz auto/ vliegtuig, kosten)
– uw zieke kind niet totaal afhankelijk is van een rolstoel, maar een paar pasjes kan lopen.
– u niet eerder aan een vakantieweek in de Dordogne  deelgenomen heeft.

Met het bijgevoegde  aanvraagformulier kunt u zich bij VKS opgeven voor het project CIOS in Frankrijk. Inschrijving kan tot 1 december.

aanvraagformulier-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.