Open dag van Mappa Mondo!

Op zaterdag 21 maart 2015 is het Open Dag van Zorg en Welzijn. Ook Mappa Mondo opent deze dag tussen 11:00 en 14:00 uur haar deuren voor belangstellenden en geeft hiermee een uniek kijkje in het woon- en logeerhuis voor zieke kinderen. 

Middels een rondleiding en diverse demonstraties laten ze zien hoe ze de kinderen gespecialiseerde zorg bieden en met veel liefde en warmte omringen. Ook kunt u nader kennis maken met verschillende vrijwilligers en medewerkers. Voor de jongste bezoekers is een poppendokter aanwezig. Hier kunnen de kinderen hun pop of knuffel laten onderzoeken en daarmee een dapperheidsdiploma verdienen. 

In de drie Mappa Mondo huizen worden ernstig en/of chronisch zieke kinderen van 0 tot 18 jaar verzorgd. Naast het bieden van zorg creërt het team een huiselijke omgeving waarin de zieke kinderen een zo gewoon mogelijk, prettig kinderleven hebben. In de huizen werkt een team van (kinder)verpleegkundigen en orthopedagogisch medewerkers samen met een groep enthousiaste vrijwilligers. 

Kijk hier voor de locaties van de Mappa Mondo huizen.


N.B. De woon- en logeerkinderen zijn deze dag niet in het huis aanwezig.

opendag_mappamondo.nl3

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.