Naambordjes voor de Herdenkingsdijk

Bij de Herdenkingsdijk staan inmiddels, na 20 jaar Mo(nu)ment voor een Kind, 150 mooie lindebomen. Die bomen zijn daar geplant door ouders van kinderen die overleden zijn aan een stofwisselingsziekte. Voor elke boom staat een paaltje met een herinneringsplaatje. Daarop staat de naam, geboorte- en overlijdensdatum van het kind waarvoor de boom is geplant.
Nu zijn de plaatjes toe aan vervanging. En daarvoor vragen we jullie steun. Want hoe waardevol is het om de herinnering aan de kinderen levend te houden en om deze belangrijke plek mooi te laten blijven?!

Wil je ons helpen bij het steunen van dit goede doel? Jouw donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag. Alle beetjes helpen. Bedankt voor je steun. Je kunt een bedrag overmaken via onze inzamelingsactie op Facebook of via de doneer button op onze website.

Mo(nu)ment voor een Kind:
Ouders van een overleden kind nemen een bijzondere plaats in binnen VKS. Daarom hebben wij een activiteit onder de naam Mo(nu)ment voor een kind.
Wij vinden het van belang dat er iets speciaals voor deze groep gebeurt.

Op een bijzondere dijk in Zeeland worden, elke eerste zaterdag van de lente, lindebomen geplant ter herinnering aan kinderen die zijn overleden aan een stofwisselingsziekte. Het idee van de dijk is dat er nieuw leven wordt geplant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.