Meer bekendheid voor inzamelingsacties voor VKS!

Vanaf nu schenken we ook op de website aandacht aan acties die voor VKS gehouden zijn en acties die voor VKS gehouden gaan worden. VKS zet zich in voor meer bekendheid voor stofwisselingsziekten, meer aandacht voor patiënten, betere zorg en betere behandelingsmogelijkheden. Hier hebben we ook steun en hulp voor nodig!

Inzet VKS
VKS vertegenwoordigt alle stofwisselingsziekten en is van mening dat elke stofwisselingsziekte aandacht en onderzoek verdient. Daarom financiert VKS zelf geen wetenschappelijk onderzoek. Wel onderhouden we contacten met artsen en onderzoekers over onderzoeken en helpen we waar nodig stichtingen met het toekennen van geld aan onderzoek.

Naast wetenschappelijk onderzoek zijn er ook andere belangen van patiënten die aandacht verdienen en daar zetten de medewerkers van VKS zich met hart en ziel voor in. VKS is een vereniging van en voor patiënten en ondersteunt patiënten daar waar nodig is.

Acties voor VKS
Hier vind je op de website een overzicht met acties die sinds januari 2015 voor VKS gehouden zijn. Heb je ook een actie voor VKS gevoerd en staat hij er niet tussen? Laat het ons weten en we voegen hem toe! Laat ons ook weten als je van plan bent om een actie voor VKS te voeren, zodat we hier ook aandacht aan kunnen besteden! Voor hulp en informatiemateriaal kunt u ons benaderen via info@stofwisselingsziekten.nl of 038 420 1764.

Klik hier om direct naar de pagina met acties te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.