Ladies Circle Meppel zamelt 4500 euro in voor VKS

MEPPEL – Serviceclub Ladies Circle ’62 uit Meppel heeft een bedrag van € 4.500 ingezameld tijdens de Meppel City Run. Het bedrag wordt geheel gedoneerd aan de vereniging voor Volwassenen, Kinderen en Stofwisselingsziekten (VKS). Deze vereniging zet zich in om mensen met stofwisselingsziekten te ondersteunen en tevens deze ziekten breder onder de aandacht te brengen. Elk jaar worden er 800 kinderen geboren met een stofwisselingsziekte.

Maar liefst 81 hardlopers liepen mee tijdens de Meppel City Run voor het goede doel VKS. Zij waren te herkennen aan een felgroen t-shirt. Mieke Diepenmaat, voorzitter van de Meppeler serviceclub, is trots op het resultaat. “Het is een fantastisch resultaat en het is zo mooi om te zien dat iedereen zich heeft ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het heeft alle verwachtingen overtroffen en we hopen hierdoor ook voor meer bekendheid te hebben gezorgd. Wij bedanken dan ook alle hardlopers die voor het goede doel hun beste beentje hebben voortgezet.”

Over Ladies Circle ‘62
Ladies Circle ’62 is een jonge en enthousiaste serviceclub in Meppel, dat deel uitmaakt van Ladies’ Circle Nederland; een serviceorganisatie met 72 clubs. De club zet zich in voor verschillende goede doelen. Naast VKS steunt Ladies Circle ‘62 dit jaar ook Reddingshonden Werkgroep Overijssel en de Linda Foundation. Voorgaande jaren sponsorde de club tevens PGM Meppel, Stichting ALS, de Voedselbank Meppel en Hospice Eesinge.

unnamed (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.