Laatste maand aanmelden Care4Kids Event Heino 2016!

Zorggezinnen uit heel Nederland kunnen zich tot 1 mei aanstaande aanmelden of aangemeld worden voor het Care4Kids Event 2016. Dit is hét gratis verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag. De Care4Foundation organiseert jaarlijks dit evenement omdat onbezorgd samen zijn voor deze gezinnen niet vanzelfsprekend is.

Van 30 september t/m 3 oktober 2016 vindt het achtste Care4Kids Event plaats. Een dertigtal  zorggezinnen wordt dan in de watten gelegd op Vakantiepark Landgoed Old Heino. Ieder gezin beschikt over een eigen (aangepaste) vakantiewoning. Er is een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud en alle maaltijden zijn geheel verzorgd. Hoofdsponsor is de landelijke zorgorganisatie European Care Residences (ECR). ECR’s zijn woonzorgvoorzieningen verspreid over elf locaties in Nederland. Ze bieden cliënten een zelfstandige woonruimte met de mogelijkheid 24 uur zorg te ontvangen zodra daar behoefte aan is.

Aanmelden 2016
Gezinnen kunnen zich tot 1 mei 2016 aanmelden of door derden worden aangemeld. Kijk voor meer informatie of een aanmeldformulier op onze website www.care4kidsevent.nl. In aanmerking komen gezinnen van wie minimaal één gezinslid een beperking heeft of ziek is, en die nog niet eerder hebben deelgenomen aan een editie van het Care4Kids Event. 

Op de hoogte blijven van het Care4Kids Event? Volg ons dan op Facebook (nl-nl.facebook.com/Care4KidsEventHeino) of Twitter (twitter.com/Care4KidsEvent).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.