Kom het VKS-bestuur versterken!

We zijn op zoek naar leden voor het dagelijks bestuur. Na 10 jaar stoppen zowel onze voorzitter als penningmeester later dit jaar vrijwel gelijktijdig. Voor het bestuur van VKS zijn we daarom op zoek naar nieuwe bestuursleden. VKS is een actieve vertegenwoordiger van patiënten met stofwisselingsziekten en op dit moment vertegenwoordigen we patiënten met 160 verschillende erfelijke stofwisselingsziekten. De vereniging heeft 1500 leden, 5,2 fte personeel en belangrijke taken op het gebied van informatievoorziening, lotgenotencontact, verbetering van kwaliteit van de zorg en vroegtijdige diagnoses. We behartigen de belangen van iedereen die met een stofwisselingsziekte te maken krijgt.

In de afgelopen 18 jaar is het gewoonte geworden om voor het dagelijks bestuur mensen te zoeken met bestuurlijke kwaliteiten, die de tijd hebben om inhoudelijk en strategisch mee te denken over de koers en het reilen en zeilen van de vereniging. Het algemeen bestuur bestaat uit ervaringsdeskundigen. VKS is een sympathieke club en kan de inzet van gemotiveerde bestuurders heel goed gebruiken.

Neem voor meer informatie contact op met Hanka Dekker, directeur VKS, via h.dekker@stofwisselingsziekten.nl.

Kijk hier voor de jaarverslagen.

Eén reactie:

 1. Arnoud nieuwdorp

  Goedenavond,

  Ik wil dit bericht graag delen op mijn LinkedIn profiel. om misverstanden in mijn bericht te voorkomen, jullie zoeken ervaringsdeskundigen hoe moet ik dit exact interpreteren (aanname is dat de kandidaat bekend is met stofwisselingsziekte)

  Hartelijke groet en complimenten voor jullie mooie werk!

  Arnoud Nieuwdorp
  (Dochter Sophie heeft MMA CblA)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.