Kom ook naar het Liefde is…festival

14 februari 2019 in Kanaal30 in Utrecht.
Van 18.00 tot 23.00 uur. Muziek, dans, eten en hartversterkende activiteiten.

Liefde is…. je hart volgen naar het Liefde is… festival

Het Liefde is… festival is een avond speciaal voor ouders van kinderen die extra zorg nodig hebben. Voor ouders die dag in dag uit klaarstaan voor hun kroost met een chronische ziekte of beperking. Of je nou getrouwd, samenwonend, single, alleenstaand of gescheiden bent, of een latrelatie hebt. Elke ouder van een kind met een chronische ziekte of beperking is van harte welkom!

Op 14 februari piep je er even tussenuit. Een avondje voor en met elkaar. Vol van liefde. Kun je je hart ophalen aan muziek, zang, dans en andere hartverwarmende activiteiten. Aan het einde van de avond keer je gesterkt huiswaarts. De batterij weer vol met liefde en aandacht.

Het Liefde is… festival is een feestelijke bijeenkomst met hartversterkende activiteiten. Waarmee je elkander weer de liefde verklaart, of een nieuwe liefde vindt. Maar, net als in de liefde hoeft er bij het festival niets…. Dus mocht je willen zitten en genieten, dan is ook dat mogelijk.

Maar je kunt ook in beweging komen. Geen Liefde is…festival zonder muziek en dans. Dus tijd voor bijvoorbeeld de tango. Laat je meevoeren door het ritme en beweeg alsof het leven en de liefde een lieve lust is. Meer behoefte aan tekst? De woorden liggen er voor het oprapen. Er kan poëzie voorgelezen worden. En er is een speciale ruimte om een liefdevolle boodschap in te spreken. En die mag je dan mee naar huis nemen.

Zitten, lachen, luisteren, doen, dansen, eten en genieten.
Nodig je zelf en je liefde uit voor het Liefde is…. festival op 14 februari 2019. Kanaal30.

Kijk hier voor meer informatie en kaartverkoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.