Kinderarts Hans de Klerk erelid van VKS

IMG_9759Marjolein van der Burgt overhandigde afgelopen week namens VKS een speldje aan de metabole kinderarts Hans de Klerk. Hij is daarmee erelid van VKS.

Hans de Klerk is kinderarts bij het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en gaat deze maand met pensioen. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij VKS als medisch adviseur en hij zat in de wetenschappelijke adviesraad van Stichting Onderzoek Stofwisselingsziekten (SOS). SOS is opgericht door VKS en uiteindelijk overgegaan in Metakids. Hans, hartelijk dank voor al je betrokkenheid!

5 reacties:

 1. Bert en Paola Pirovano

  Een zeer terechte erkenning! Voor ons alweer een hele tijd geleden (dochter Chantal 1989, Zoon Nick 1991). 

  Wij herinneren hem als een zeer deskundig en betrokken arts en wensen hem alle goeds en een goed gezondheid toe voor de toekomst.

 2. yvonne de koning

  beste dr de klerk,bedankt voor alle goede zorg de afgelopen 18 jaar lang,voor onze zoon Jaimy Bruynooge.

  een betere arts is er niet bedankt voor alles

 3. Marijke de Vries

  Ook wij zullen dr. de Klerk missen. Justin is 17 jaar lang zijn patient geweest. Dr. de Klerk is een buitengewoon deskundige arts, voor ons een rots in de branding, maar bovenal een zeer betrokken man, betrokken bij zijn patienten en hun levens en tegelijkertijd betrokken bij de ouders van zijn patientjes. Met de overhandiging van dit speldje krijgt hij de waardering voor zijn betrokkenheid! Eenhele goede zaak.

 4. Wij vinden de benoeming tot erelid zeer terecht, en hebben zijn kundigheid ook altijd zeer gewaardeerd. Ook zijn spontane en joviale manier van omgaan met de patienten vonden wij zeer prettig.

  Dat hem goed mag gaan,

  Familie Denissen.

 5. Beste VKS, onze dochter en wij zullen hem gaan missen. Marissa is al 17 jaar patient van dr de Klerk. Een zeer kundige arts met heel veel know how en gevoel voor zijn werk. Groet, Linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.