Jouw persoonlijke VKS pagina klaar!

Log in op de website van VKS en zie daar: jouw persoonlijke VKS pagina! Deze pagina is afgestemd op de stofwisselingsziekte die jij, je kind of je familielid heeft, met de ziektebeschrijving, ervaringsverhalen (als die er al zijn) en het laatste nieuws op een rijtje. Ook zie je hier je persoonlijke gegevens die bij VKS bekend zijn en kun je deze gemakkelijk zelf aanpassen.

Toegang tot je VKS pagina
Als het goed is heb je rond de jaarwisseling een persoonlijke inlogcode via de email opgestuurd gekregen. Heb je geen email hierover gehad? Dan is misschien niet het goede emailadres bij VKS bekend en willen we je vragen om een mailtje naar VKS hierover te sturen (info@stofwisselingsziekten.nl). Dan kunnen we het emailadres wijzigen en ervoor zorgen dat je ook toegang krijgt tot jouw persoonlijke VKS pagina.

Geen lid of donateur?
De persoonlijke VKS pagina is alleen voor leden en donateurs. Ben je geen lid of donateur, maar heb je wel interesse in de persoonlijke VKS pagina? Wordt dan snel lid/donateur! Dan krijg je niet alleen toegang tot je persoonlijke VKS pagina, maar ook 5x per jaar de Wisselstof en uitnodigingen voor bijeenkomsten.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.