Herdenkingsdijk ligt er weer tip top bij

Afgelopen zaterdag staken zo’n veertig ouders, broers, zussen en betrokkenen de handen uit de mouwen om de om de Herdenkingsdijk in Heinkenszand weer tip top in orde te maken. Ondanks dat het weer niet altijd mee zat, werd er met veel enthousiasme gesnoeid, gemaaid en geharkt.

Op de Herdenkingsdijk in Heinkenszand staan inmiddels 149 linden, geplant ter nagedachtenis van overleden kinderen met een stofwisselingsziekte. Ieder jaar, op de laatste zaterdag van oktober, vindt het onderhoud op de dijk plaats. Op de eerste zaterdag van de lente is er weer een herdenkingsbijeenkomst.

2 reacties:

 1. Voor mij als coördinator lotgenotencontact vanuit de VKS was het de eerste keer om mee te mogen helpen bij het onderhoud van de herdenkingsdijk. Ik heb het als een heel bijzondere dag ervaren, met een mooie groep betrokken ouders, familie en vrienden die zich met elkaar hebben ingezet om er iets moois van te maken. Ook de afsluitende lunch, dankzij de gastvrijheid van De Schaapskooi, was een goed moment om nog even met elkaar in gesprek te kunnen zijn. Ik ben het met Toon en Lia eens dat we er met z’n allen trots op kunnen zijn dat dit elk jaar weer gedaan wordt. Hartelijk dank daarvoor. Groet, Caroline

 2. Goedemiddag
  Wij waren er bij een zaterdag
  We hebben met zijn alle de herdenkings dijk
  weer heel netjes gemaakt
  We kunnen er trots op zijn dat we dit ieder jaar
  weer doen

  Groetjes van Toon en Lia uit Bergen op Zoom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.