Herberg Papilio, vakanties voor gezinnen met een overleden kind

Stichting Herberg Papilio biedt vakanties aan gezinnen waarvan een kind is overleden. Tijdens de vakantie staan ontspannen en samen verwerken centraal. De gezinnen bewonen een accommodatie waar ze zich met hun eigen gezin kunnen terugtrekken. Er is ook een groepsruimte waar men elkaar kan ontmoeten. Er worden activiteiten voor het hele gezin georganiseerd of alleen voor de kinderen of vaders of moeders. Op deze manier komen de gasten op een ontspannen manier in contact met elkaar. Waarbij men zelf kan bepalen met wie je in gesprek gaat, wanneer en hoe lang. Er is ook ruimte gelaten voor eigen activiteiten in de omgeving (Baarlo, Noord Limburg).

Alle gezinnen waarvan één gezinslid minimaal 18 jaar of jonger is komen in aanmerking voor de vakantie. Per vakantie worden vijf tot acht gezinnen uitgenodigd. De groep zal zoveel mogelijk uit gezinnen bestaan met overeenkomsten. Dit kunnen overeenkomsten zijn in verhalen, oorzaak overlijden, leeftijd broers en zussen.

In 2015 zijn er twee vakantieweken georganiseerd, maar in 2016 hopen ze drie vakantieweken aan te kunnen bieden. Deze vakantieweken worden kosteloos aangeboden, gezinnen zorgen zelf alleen voor de dagelijkse boodschappen.

Meer informatie een aanmelding op: www.herbergpapilio.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.