Heb jij het beste zorgidee?

Wie heeft het beste zorgidee van 2014? Heel Nederland wordt voor de zevende keer uitgedaagd om mee te denken over hoe de zorg beter kan. Winnende ideeën van voorgaande jaren worden inmiddels succesvol in de praktijk toegepast. De winnaar ontvangt tienduizend euro.

Het Beste Zorgidee is een bijzondere wedstrijd omdat aan patiënten, zorgverleners en consumenten wordt gevraagd mee te denken over hoe de zorg beter kan. Afgelopen jaren is gebleken dat niet alleen wetenschappers en deskundigen goede ideeën hebben, maar ook mensen die zelf geregeld met zorg in aanraking komen. Zoals patiënten en mensen die in de zorg werken. De inschrijving sluit op 19 oktober, waarna de vakjury de vijf innovatiefste ideeën kiest. Het Nederlandse publiek kan daarna stemmen via de website van Het Beste Zorgidee. De winnaar krijgt een startkapitaal van tienduizend euro om zijn of haar idee te realiseren.

Ben je al boordevol goede ideeën? Of gewoon nieuwsgierig naar winnende zorgideeën van voorgaande jaren? Kijk dan op: www.hetbestezorgidee.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.