Gift van Garagebedrijf Verdijck

Op 16 en 17 juli hebben wij het 30 jarig bestaan van ons bedrijf gevierd. Dit was ’n interessant en een heel fijn, gezellig weekend voor zowel ons, als voor onze klanten. Samen met onze zoon Gertjan, z’n vrouw en onze kleinkinderen hebben wij hier echt van genoten.

Omdat ons verleden te maken heeft gehad met de VKS, hadden wij voor ’n gift voor dit goede doel gekozen. Onze zonen en broers van Gertjan zijn beide aan de stofwisselingsziekte van Jansky-Bielschowsky overleden. Willem op 12-jarige leeftijd in 1997 en Pieter op 15-jarige leeftijd in 2004. Dan gaat de tijd toch snel voorbij, maar natuurlijk blijft er altijd ’n stukje van je hart geamputeerd. Ondertussen mogen wij genieten van twee kleinkinderen en van zoveel moois meer in het leven. En dat echt genieten, bestaat dan vaak uit zoveel kleine dingen in het leven.

Het grootste deel van ons leven heeft bestaan uit werken voor ons Garagebedrijf Verdijck en natuurlijk voor de zorg voor onze jongens. Ons bedrijf is ’n familiebedrijf geworden en langzaam mogen wij ons voorbereiden op onze oudere dag. Tijdens onze open dagen en natuurlijk met ’n goed gevoel, hebben wij vast ’n groot deel van de stok overgedragen aan Gertjan en Jolanda die er samen veel zin in hebben om het bedrijf voort te zetten. Dit is voor ons natuurlijk ook heel bijzonder. We hebben maar één zoon meer en die wil dan ook nog ons bedrijf voortzetten samen met z’n vrouw. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op.

Ondanks alles kijken wij terug op zeker ’n mooi werkzaam leven en hopen nog even mee te kunnen draaien in het bedrijf. En langzaam steeds meer vrije tijd te kunnen creëren. Om samen iets leuks met onze kleinkinderen te kunnen gaan doen. Maar ook zeker iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. En leuke dingen voor ons zelf te kunnen gaan doen. Ondanks alles kijken wij toch zeker terug op eenn (goed en fijn leven).

Maar we hopen dan ook dat wij de VKS weer ’n mooie ondersteuning hebben kunnen geven, voor verdere onderzoeken. Die natuurlijk altijd hard nodig zullen blijven. Verder wensen wij de VKS veel succes voor de toekomst.

Wim , Henriëtte, Gertjan, Jolanda, Tren en Kris Verdijck  

Eén reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.