Gezocht: ervaringen met essentiële suikers (Ambrotose)

Glycobiologie is een jonge bloeiende wetenschap, die de aanmaak en structuur van suikerketens in ons lichaam bestudeert. Deze suikers zitten als een soort antennes op de oppervlakte van al onze cellen en zorgen voor de communicatie tussen de cellen. De ‘antennes’ hebben essentiële suikers nodig om goed te kunnen functioneren. Deze suikers kunnen als supplement (beter bekend onder de naam Ambrotose of Mannabears) worden ingenomen. VKS wil een artikel voor Wisselstof schrijven over de essentiële suikers en zoekt (ouders van) patiënten met een stofwisselingsziekte, die ervaring hebben met het gebruik van essentiële suikers. Wilt u uw verhaal delen? Neem dan contact op met Marjolein van der Burgt (038 4201764 of marjolein@stofwisselingsziekten.nl)

2 reacties:

 1. Hallo,
  Zijn er inmiddels al meer reacties bekent? Mogelijk dat het iets is voor onze 16 mnd oude zoon met ontwikkelingsachterstanden en een mogelijk slecht werkende schildklier.

 2. M.W.J. Klöckner-Willemse

  Ben met ons gezin onder behandeling geweest bij Dr. van Montfoort. Universiteitsziekenhuis Maastricht. Hij behandeld zijn pat. met ambrotose. Uw lezing over ambrotose is juist. De communicatie tussen de cellen zou beter moeten worden.
  Dan ga je wat meer afvallen. Wij hebben allemaal morbus Hasjimoto. Gebruiken de Canadese vorm van T4. De Hollandse is helaas chemisch geworden en worden wij alle drie bibberig van. Een ellendig gevoel.
  Wij hebben alle drie zeker 1 1/2 jaar de ambrotose gebruikt. Het is erg duur en voor ons gezien niet meer te betalen.
  Elke maand 120 euro per persoon boven op de supplementen C 1000, selenium, B6, B complex, B 12 en foliumzuur als ook fosfolipiden vit. E, vit. D3 en alpha liponzuur. – ook diabetes 2.

  Van de ambrotose kreeg je een grieperig gevoel wat na 14 dagen verdwijnt. Je spieren doen pijn.
  Nu heb ik bij Nutri Innova een soortgelijk middel gevonden. Ik ben nu bij familie en heb mijn pillen in verschillende zakjes gedaan. Ik kwam op Uw site omdat er met mijn witte stof iets aan de hand is. Uiteraard heb ik de naam van het goedkopere middel vergeten.

  De verkoop van ambrotose is ook vervelend. Je moet bij wijze van spreken zelf weer klanten weten te vinden zodat jouw ambrotose goedkoper wordt. Ik kan dat niet. De potten worden ook elke maand vanzelf gestuurd en het geld wordt van je rekening afgehaald. Wil je het niet meer, dan kan dat. Toch zit er een soort dwang achter. Niet prettig.

  Ambrotose doet het goed, het is te kostbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.