Gaat u mee met CIOS ‘Voor Elkaar’?

Wij zullen onszelf even aan u voorstellen. Wij zijn Maureen Kap, Ruth Hulshof, Quinty Bloem, Nordin Scholtens en Vikki Vos. Momenteel studeren wij af aan het CIOS te Arnhem in het profiel Bewegingsagogie. Wij zullen dit jaar CIOS ‘Voor Elkaar’ organiseren en u kunt zich hiervoor aanmelden!
CIOS ‘Voor Elkaar’ is in plaats van CIOS in Frankrijk.
 
Wat is CIOS ‘Voor Elkaar’?
CIOS ‘Voor Elkaar’ is een georganiseerde vakantieweek voor 5 gezinnen, waarvan 1 of meerdere kinderen een stofwisselingsziekte heeft. Deze vakantieweek staat in het teken van plezier, gezelligheid en ontspanning.
 
De vakantieweek zal 5 dagen duren. In deze week worden wij ondersteund door studenten uit het 3de leerjaar van het profiel Bewegingsagogie. Deze studenten hebben door stage en werkzaamheden met verschillende doelgroepen ervaring opgedaan.
 
De studenten zullen altijd de beste en mooiste uitdaging op zoeken om deze fantastische week te laten slagen.
 
Wanneer u mee gaat naar onze sprookjesachtige locatie, wordt uw gezin gekoppeld aan een aantal studenten. Deze studenten zullen de gehele week ondersteuning en begeleiding aanbieden binnen uw gezin. Waardoor u als ouder/verzorger de zorg wat meer los kunt laten. Zo krijgen u de kans om even te ontspannen of om er lekker op uit gaan in de vakantie.
 
Onze studenten vinden het fijn om de zorg van uw kinderen op zich te nemen. Dit gebeurt natuurlijk altijd met instemming van u.
 
Tijdens het verblijf in Valkenburg zullen wij dagelijkse activiteiten voorbereiden/ aanbieden voor de kinderen en jongeren. We bieden activiteiten aan, die voor het zorgintensieve kind mogelijk zijn. Hierbij mag u denken aan: snoezelen, bakken, sporten, buiten spelen, speurtochten, gezellig kletsen, dansen enz.
 
We mogen natuurlijk niet de andere kinderen uit het gezin vergeten. Voor hun zullen wij ook dagelijkse activiteiten aanbieden, zodat zij ook een vakantiegevoel beleven.
 
Locatie?
Wij bieden een prachtige en sprookjesachtige locatie aan in het zuidelijkste puntje van Nederland. Tussen de heuvels van Valkenburg ligt de accommodatie ‘’De Kindervallei’’.
De Kindervallei is een kinder/rolstoelvriendelijk terrein, heeft prettige huisjes met plafond-tilliften en enorme tuin, waar we ons in ochtend, middag en avond kunnen vermaken.
Neemt u vooral een kijkje op de website van onze accommodatie, zodat u een beeld kunt krijgen van de omgeving en de faciliteiten.
 
 
Kosten?
Het verblijf, eten en drinken en de activiteiten worden volledig verzorgd.
U komt met uw gezin op eigen initiatief naar Valkenburg. De kosten voor het vervoer zijn voor eigen rekening, net als andere kosten zoals extra etenswaren of extra activiteiten buiten de deur.
 
Wanneer is CIOS ‘Voor Elkaar’?
Maandag 8 juni tot en met vrijdag 12 juni 2020.
 
ENTHOUSIAST = AANMELDEN
Wij kunnen u een fantastische vakantie garanderen. Eén om nooit meer te vergeten. Waarbij veel nieuwe vriendschappen worden gemaakt, we mooie herinneringen maken met elkaar en waar veel nieuwe en bijzondere momenten beleefd worden.
 
Bent u enthousiast om met uw gezin deze uitdaging aan te gaan en bent u lid van de VKS? Twijfel dan niet en geef uw gezin op. (info@stofwisselingsziekten.nl) 
 
Inschrijven kan tot en met zondag 8 december 2019. Het inschrijfformulier vindt u onderaan.
Mochten het aantal aanmeldingen te groot zijn, dan zullen wij een selectie maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.