Gaan jullie mee naar het Wintercircus?

wintercircus Op 2 januari organiseert het Zeldzame Ziekten Fonds wederom een mooi evenement waarbij kinderen met een zeldzame ziekte samen met hun broertjes en zusjes en ouders een middag onbezorgd kunnen genieten.
In samenwerking met Hillenaar Circus Events B.V. en Quintiles in Hoofddorp hebben wij kaarten gereserveerd voor het Wintercircus voor genodigden van het ZZF op 4 locaties in Nederland. Te weten: Amsterdam, Den Haag, Maastricht en Utrecht.

De aanvangstijd van het Wintercircus is op alle locaties om 12.00 uur. U kunt hierbij aanwezig zijn voor maar € 1,- per persoon. Na aanmelding ontvangt u een factuur van ons die u kunt overmaken, erna zult u uw tickets toegestuurd krijgen.

Wilt u met het gezin bij dit bijzondere circus aanwezig zijn op een van deze locaties? Meldt u dan aan via onze website www.zzf.nl
De inschrijving geschiedt op volgorde van datum van binnenkomst. Vol = vol!

Aangezien de grote hoeveelheid aanmeldingen kunnen wij niet iedereen direct een bevestiging sturen. Wij zullen dit zsm doen.

Wij zouden het leuk vinden als u ons weer deelgenoot maakt van uw dagje uit. Stuur uw leukste ‘selfie’ naar Twitter @ZeldzameZiekten, Facebook Zeldzame Ziekten Fonds of naar actie@zzf.nl

Het Zeldzame Ziekten Fonds financieert onderzoek naar zeldzame ziekten, zorgt voor meer bekendheid van zeldzame ziekten, organiseert lotgenotencontactdagen en dagjes uit waarbij gezinnen getroffen door een zeldzame ziekte even onbezorgd kunnen genieten.

U meldt zich toch aan?
Inschrijfformulier Wintercircus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.