Ga op zeilvakantie of paardrijkamp met Heroes 4 Life

Stichting Heroes 4 Life organiseert zeilvakanties en evenementen voor chronisch en ernstig zieke kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 t/m 25 jaar. Hierbij verzorgen ze voor de jongere kinderen geheel verzorgde vakanties met het gehele gezin en voor de jongeren van 16 tot 25 jaar bikkelvakanties met alleen andere jongeren.

De vaar vakanties worden gevaren op twee aangepaste zeilschepen. Het doel is om gezinnen en jongeren te laten genieten  van een onbezorgde vakantie, waarbij ze even hun zorgen kunnen vergeten en nieuwe contacten kunnen leggen met lotgenoten.

Paardrijkamp
Naast de zeilvakanties organiseren ze dit jaar ook een paardrijd kamp. Dit evenement word gehouden op een manege in Riel.

Duik-/waterdag
In November houden ze ook nog en een duik en waterdag. Gaan dan met Jongeren tussen de 15 en 25 jaar en de deelnemers die al eerder bij de tochten zijn mee geweest duiken in Harderwijk. Voor diegene die niet wil/mag duiken, zijn er kano’s beschikbaar.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden!

Eén reactie:

  1. Van Geert Gerlinde

    We zouden graag wat meer info willen
    Over het paardrijkamp. Onze zoon Wannes (20) heeft een stofwisselingsziekte. Het is niet evident om een kamp te vinden waar hij mee kan. Op school heeft hij een jaartje module paarden gevolgd.
    Wij wonen in Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.