Evenement Wunderland Kalkar on Wheels Stichting Happy Smile

Doelstelling van Stichting Happy Smile is om gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag te bezorgen.

Het evenement  Wunderland Kalkar on Wheels  zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei 2017.  Tussen 9 en 10 uur worden de gezinnen ontvangen en direct ingedeeld. Op dit moment zijn er al 125 vrachtwagens die zich hebben ingeschreven en het kunnen er maximaal  150 worden. Rond 10 uur zal de hele stoet gaan rijden voor een geweldige route door Duitsland en Nederland. Hele dorpen lopen uit en geven onderweg shows,  zodat dit een geweldige tocht gaat worden.

De tocht duurt ongeveer 2,5 uur. Als de vrachtwagens weer terug zijn, mogen de gezinnen direct gratis het park in, inclusief gratis eten en drinken op het park.

Per gezin mag het zieke kind meerijden met een broertje of zusje of een ouder. De andere gezinsleden mogen in de touringcar stappen als ze de tocht willen meemaken of ze mogen direct het Kalkar park in.

Er zijn dit jaar geen sponsoren en daarom is het inschrijfgeld bepaald op 10 euro per gezin.

Inschrijven kan alleen door te mailen naar stichtinghappysmile@live.com en vermeldt dan alle namen en de geboortedatum van diegene die dit evenement willen gaan meemaken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.