Eigen bijdrage bijeenkomsten voor niet-leden

VKS organiseert met veel plezier bijeenkomsten voor alle mensen die te maken hebben met een stofwisselingsziekte. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen lotgenoten elkaar ontmoeten en krijgen zij informatie die specifiek over hun stofwisselingsziekte gaat. We vinden dit heel belangrijk om te doen, want naast belangenbehartiging, zijn de pijlers van VKS informatieverstrekking  en lotgenotencontact. Dit doen we voor zowel leden als niet-leden.

Tot nu toe konden niet-leden deze bijeenkomsten gratis bijwonen. Helaas zijn we genoodzaakt om dit te veranderen. Het wordt steeds moeilijker voor VKS om de kosten te voldoen die aan de bijeenkomsten verbonden zijn.

Daarom  hebben we het besluit genomen om met ingang van 1 mei 2019 een bijdrage te gaan vragen voor onze bijeenkomsten aan deelnemers die geen lid van VKS zijn. Onze VKS-leden kunnen de bijeenkomsten gratis blijven bijwonen, daar zij een jaarlijkse contributie betalen.

De bijdrage voor een bijeenkomst, inclusief lunch, wordt € 15,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen de bijeenkomsten  gratis bijwonen. Het is mogelijk om de bijdrage ter plekke te voldoen. Zowel contant als per pin, wij beschikken over een mobiel betalingssysteem.

Wij hopen met uw bijdrage ons werk te kunnen blijven voortzetten en rekenen  op uw begrip voor onze keuze. Mocht u vragen hebben, mail ons gerust: info@stofwisselingsziekten.nl  

Let op! Voor € 32,50 per jaar, per huishouden, bent u lid van VKS. Word lid en sta samen sterk! Ga naar: https://www.stofwisselingsziekten.nl/contact/word-lid-of-donateur/word-lid/ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.