Doe mee met ons onderzoek naar wensen en behoeften!

Op onze oproep om te helpen bij ons onderzoek naar de wensen en behoeften van (ouders van) patiënten hebben we veel respons gekregen. Ontzettend bedankt hiervoor! Voor dit onderzoek zijn we ook zeer geïnteresseerd in de mening van (ouders van) patiënten die niet betrokken zijn bij VKS. Dus heeft u een stofwisselingsziekte of bent u ouder van een kind met een stofwisselingsziekte én bent u geen lid van VKS? Dan willen we vragen of we u mogen benaderen voor ons onderzoek.

Het onderzoek
We doen onderzoek naar de wensen en behoeften van (ouders van) patiënten met stofwisselingsziekten en de problemen waar (ouders van) patiënten tegenaan lopen. Met deze informatie hopen we (ouders van) patiënten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Voor dit onderzoek willen we graag een kort (telefonisch) interview afnemen. Uw antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Thomas Sassen, student aan de Wageningen Universiteit.

Dus bent u nog niet betrokken bij VKS en wilt u meewerken aan het onderzoek? Laat het ons dan weten! Vul uw gegevens hieronder in het contactformulier in en dan benaderen wij u voor een telefonisch interview.

Voor ons onderzoek hebben we ondertussen voldoende aanmeldingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.