Doe mee met evenementen van Stichting Happy Smile

Stichting Happy Smile organiseert gratis evenementen voor gezinnen met een ernstig ziek kind of met een ernstige beperking. Dit jaar zetten ze de evenementen gefaseerd online. Je kunt je op dit moment aanmelden voor de TT Experience Day op 7 april en WK Superbike 2019 van 12 t/m 14 april

https://www.stichtinghappysmile.com/services/tt-experience-day/
https://www.stichtinghappysmile.com/services/wk-superbike-2019-assen/

Voor overige evenementen kan men vanaf circa zes weken voor die tijd inschrijven. Kwestie van gewoon de website in de gaten houden en regelmatig even checken of er ingeschreven kan worden.

Over Stichting Happy Smile
Doelstelling van Stichting Happy Smile is om gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking kosteloos een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland, Duitsland en België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten. Wij nodigen niet alleen het zieke kind uit, het hele gezin is van harte welkom tijdens het VIP-arrangement. Het gezin wordt tijdens de duur van het VIP-arrangement verzorgd en ontzorgd. Uitsluitend de heen- en terugreis naar de plek van bestemming hoeft het gezin zelf te regelen. Stichting Happy Smile biedt gezinnen gedurende het raceweekend onvergetelijke dagen op het circuit als VIP-gasten. Lees hier meer over Stichting Happy Smile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.