Dagje Efteling, gaan jullie mee?

Op 18 oktober worden als gevolg van een mooie samenwerking tussen Villa Pardoes, Hornbach en het Zeldzame Ziekten Fonds 10 gebouwde speelhutten onthuld bij Villa Pardoes. Via een prijsvraag, waarbij Rafael van der Vaart de oproep heeft gedaan, hebben honderden kinderen voor zieke kinderen en hun ouders een mooie speelhut ontworpen, welke door de 10 winnaars en Hornbach medewerkers daadwerkelijk worden gebouwd bij Villa Pardoes tijdens de herfstvakantie.

Tegelijkertijd verblijven 8 gezinnen die zijn getroffen door een zeldzame ziekte op uitnodiging van het ZZF bij Villa Pardoes.

Het ZZF, Hornbach en Villa Pardoes zijn natuurlijk erg trots op het feit dat we 8 gezinnen en 10 winnaars op deze manier in het zonnetje kunnen zetten, maar het ZZF beseft ook dat er veel meer gezinnen worden getroffen door een zeldzame ziekte die het óók verdienen een onbezorgde dag weg te kunnen. Daarom heeft het ZZF besloten om de gedachte achter deze actie, gezinnen met (een) zeldza(a)m(e) ziek(e) kind(eren), een leuke week of dagen te geven waarbij plezier maken en even alle dagelijkse beslommeringen te vergeten centraal staan, voor velen even mogelijk te maken!

Het ZZF nodigt u daarom graag uit om met ons en vele andere gezinnen op 18 oktober naar de Efteling te gaan voor een leuke dag uit. Wij hebben in totaal 1.000 toegangsbewijzen te vergeven. Deze zullen aan gezinnen met een zeldzaam ziek kind/zeldzame zieke kinderen (voorwaarde!) worden verstrekt.

Wilt u met uw gezin een mooie, leuke dag in de Efteling door brengen en genieten van al het moois dat de Efteling te bieden heeft, meldt u dan nu aan door een mail te sturen naar info@zzf.nl met namen gezinsleden (voor en achternaam), adres, postcode, plaats, zeldzame ziekte en naam van verbonden ziekenhuis of behandelend arts. De inschrijving geschiedt op volgorde van datum van binnenkomst. Vol = vol!

Het programma is als volgt:
Aankomst: Vanaf 13.30 uur
U arriveert op het hoofdparkeerterrein van de Efteling. U bent reeds in het bezit van een speciaal Efteling entreeticket die wij u op voorhand persoonlijk toesturen samen met alle informatie.

Bezoek aan de Efteling: 13.30 – 18.00 uur
U kunt op eigen gelegenheid de verschillende attracties bezoeken en genieten van al het moois dat de Efteling te bieden heeft.

Einde: 18.00 uur
Helaas komt ook aan dit sprookje een einde. U verlaat de Efteling via de hoofduitgang en hopelijk kijkt u terug op een “wonderlijke” dag. U dient in het bezit te zijn van een uitrijkaart (wordt meegeleverd).

Tot dan en met een sprookjesachtige groet,
Team Zeldzame Ziekten Fonds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.