Als VIP naar een top evenement op het TT Circuit van Assen?

Doelstelling van Stichting Happy Smile is om gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland, Duitsland en België.

De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten. Wij nodigen niet alleen het zieke kind uit, nee het hele gezin is van harte welkom tijdens het VIP-arrangement in onze VIP box/hospitality. Het gezin wordt tijdens de duur van het VIP-arrangement verzorgt en ont- zorgt. Uitsluitend de heen- en terugreis naar de plek van bestemming hoeft het gezin zelf te regelen. Stichting Happy Smile biedt gezinnen gedurende het raceweekend onvergetelijke dagen op het circuit als VIP-gasten.

Voor onderstaande evenement hebben we nog plaatsen op de zaterdag. Schrijf u in en beleef de actie en de snelheid als VIP op het TT Circuit van Assen.

WK Superbike
Voor 26e keer wordt de WK Superbike verreden op het TT Circuit van Assen. De WK Superbike in Assen is uitgegroeid tot één van de topevenementen van het jaar. Meer dan 45.000 toeschouwers omringen tijdens dit raceweekend het TT Circuit. Ook dit jaar zal de eerste SBK race op zaterdag plaatsvinden en de tweede SBK race op zondag. U bent van harte welkom op zaterdag 29 april 2017.

Overige evenementen
Uiteraard is het mogelijk voor ouders met een kind dat een chronische of ernstige ziekte heeft om in te schrijven op een ander event zoals de Dutch TT, Truckstar Festival, MXGP of Formido Finale races etc etc. Echter gebeurd de inschrijving van deze evenementen gefaseerd. Houdt daarom goed ons website in de gaten. Tevens voegen wij gaandeweg het seizoen nog veel meer gratis VIP events toe van Stichting Happy Smile. Wij hopen u dit seizoen te verwelkomen!

Inschrijven voor de evenementen kan via www.stichtinghappysmile.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.