Genieten door Stichting Pieken

Die 30e september scheen ‘t zonnetje voor een twintigtal kinderen zowel binnen, in het pannenkoekenhuis, als buiten bij het speelkasteel en dwergenhuis. Dit omdat Stichting Pieken uit Cuijk hen, via VKS, uitnodigde voor ‘n gezellig middagje in het nabijgelegen St. Agatha alwaar De 7 Dwergen hun residentie hebben.

Deze stichting organiseert sportieve (fiets)evenementen en haalt via donaties van familie, vrienden, bekenden en zakenrelaties geld bijeen om zo weer wat extra’s te kunnen betekenen voor de medemens. Ditmaal dus voor kinderen uit Zuid-Nederland met een energiestofwisselingsziekte!

Die middag waren er clowns, werd er geschminkt, heerlijk gegeten en gedronken en was er veel speelplezier en kregen alle kinderen ook nog eens ‘n prachtbeer van de stichting. Hun ouders warmden zich aan de zon, genoten van het grut en hadden waardevolle gesprekken met elkaar. We kijken dan ook met een brede glimlach terug op een piekfijne middag en zijn een mooie herinnering rijker, Stichting enorm bedankt hiervoor!

De organisatie was in gedachten zeker ook bij Imke Derks die helaas deze middag niet meer kon meemaken. Namens allen dan ook sterkte en kracht gewenst voor haar dierbaren.

Fam. Heetjans (Daan & Isabel, beide Mitochondriële Myopathie)

Reacties zijn gesloten.