Welkom Caroline, onze nieuwe coördinator lotgenotencontact!

Dag allemaal. Mijn naam is Caroline van Essen. Met heel veel plezier kijk ik uit naar mijn nieuwe baan bij de VKS, waarbij ik mij mag en kan gaan inzetten als coördinator vrijwilligers en lotgenoten. Ik ben lang werkzaam geweest vanuit de SPH-kant, met gezinnen en met jongeren met een licht verstandelijke beperking en heb de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het (samen)werken met en voor vrijwilligers. Vanuit betrokkenheid en oprechte interesse wil ik graag invulling gaan geven aan de taken die voor mij liggen. Mede met uw ervaringen en verhalen hoop ik heel veel te leren over de impact van stofwisselingsziekten in het klein en groot. Ik zie ernaar uit om u te kunnen ontmoeten. Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.