VKS op wielen

Misschien ben je ze al tegengekomen: de twee opleggers die sinds januari met het logo van VKS rondrijden. Ook staat er op de spatlappen de tekst: “Stofwisselingsziekten verdienen aandacht!”.

AANDACHT 
Het is een initiatief van trucker Ton Snijders. Zijn zoon Nout (15) heeft Morquio. Ton: ‘Ik liep al langer met dit idee rond. Men weet zo weinig van stofwisselingsziekten af en ik vind dat ze meer aandacht verdienen. Ik wist dat mijn werkgever nieuwe opleggers had gekocht, dus moesten er ook nieuwe spatlappen komen. Ik vertelde mijn baas over het idee en dat ik graag één spatlap wilde sponsoren. Toen zei mijn baas: “Waarom maar eentje?”. Nu heeft hij beide betaald.’

Ton bij “zijn” spatlap

EUROPA 
De opleggers rijden door heel Europa: van Duitsland naar Luxemburg, van België naar Frankrijk. Ton: ‘Als er maar ook één iemand per week op de website van VKS gaat kijken nadat ze de truck hebben gezien, is mijn doel al bereikt.’ Met dank aan Kool Transport.

2 reacties:

  1. Ton Wat een mooie actie.
    mooi gedaan samen met je werkgever.
    groeten peter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.