Metabole centra

Alle metabole artsen hebben basiskennis over stofwisselingsziekten. Maar er zijn ontzettend veel verschillende stofwisselingsziekten, waardoor niet elke metabole arts kennis en expertise kan hebben op het gebied van alle stofwisselingsziekten. Een aantal metabole artsen hebben hierdoor een eigen aandachtsgebied opgebouwd. Hieronder staat een lijst van UMC’s, artsen en hun aandachtsgebied.


AMC logo2AMC Amsterdam:
Hier vindt u een overzicht van de artsen die in het AMC werken en hun aandachtsgebied.

Het project ‘Expertise in kaart’ maakt de organisatie van de zorg voor zeldzame aandoeningen zichtbaar aan de hand van kenniskaarten. Voor het AMC is voor de volgende aandoeningen een kenniskaart gemaakt:


Erasmus MC logoErasmus Medisch Centrum Rotterdam:

Hier vindt u een overzicht van de artsen die in het Erasmus MC werken en hun aandachtsgebied.

Het project ‘Expertise in kaart’ maakt de organisatie van de zorg voor zeldzame aandoeningen zichtbaar aan de hand van kenniskaarten. Voor het Erasmus MC is voor de volgende aandoeningen een kenniskaart gemaakt:

 

maastricht-umc-logoMaastricht UMC+:
Hier vindt u een overzicht van de artsen die in het MUMC+ werken en hun aandachtsgebied.

 

radboudumcRadboudumc Nijmegen:
Hier vindt u een overzicht van de artsen die in het Radboudumc werken en hun aandachtsgebied.

Het project ‘Expertise in kaart’ maakt de organisatie van de zorg voor zeldzame aandoeningen zichtbaar aan de hand van kenniskaarten. Voor het Radboudumc is voor de volgende aandoeningen een kenniskaart gemaakt:

 

UMCG logoUMC Groningen:
Hier vindt u een overzicht van de artsen die in het UMCG werken en hun aandachtsgebied.

Het project ‘Expertise in kaart’ maakt de organisatie van de zorg voor zeldzame aandoeningen zichtbaar aan de hand van kenniskaarten. Voor het UMCG is voor de volgende aandoeningen een kenniskaart gemaakt:

 

UMCU logoUMC Utrecht:
Hier vindt u een overzicht van de artsen die in het UMCU werken en hun aandachtsgebied.

Het project ‘Expertise in kaart’ maakt de organisatie van de zorg voor zeldzame aandoeningen zichtbaar aan de hand van kenniskaarten. Voor het UMCU is voor de volgende aandoeningen een kenniskaart gemaakt:

 

VUmc logoVU Medisch Centrum:
Hier vindt u een overzicht van de artsen die in het VUmc werken en hun aandachtsgebied.

Het project ‘Expertise in kaart’ maakt de organisatie van de zorg voor zeldzame aandoeningen zichtbaar aan de hand van kenniskaarten. Voor het VUmc is voor de volgende aandoening een kenniskaart gemaakt:

Reageren is niet mogelijk