nieuwsVrouwen met ALD

  • 23 januari 2023

Vorige week was het dan eindelijk zo ver! Het eerste online samenkomen van vrouwen met ALD. Online, om het snel te kunnen laten plaatsvinden en om ervoor te zorgen de reistijd geen probleem zou geven.

Vrouwen met ALD

En wat een mooie bijeenkomst werd het. Tien vrouwen sloten aan bij deze eerste online versie. Het werd een gesprek over herkenning, erkenning, klachten, Het in beweging blijven of juist tegen het bewegen 'aanlopen'. Maar bovenal ook van het samen delen van zorgen over nu en later. Keuzes die je maakt voor jezelf, of die er te maken zijn voor je kinderen. Over wat nu precies kwaliteit van leven inhoudt voor eenieder. Een boeiende avond waarbij iedereen haar verhaal kwijt kon, er werd naar elkaar geluisterd, er werden tips uitgewisseld en hier en daar een hart onder de riem gestoken. Dus, zeker voor herhaling vatbaar en dat is dan ook het plan.

We gaan een nieuw moment prikken om weer verder te praten met elkaar. En dit is natuurlijk niet alleen voor de vrouwen die de eerste keer aanschoven. Dit is voor alle vrouwen met ALD die graag mee willen praten. Dus houd onze agenda in de gaten. Want samen voel je je vaak toch een stuk sterker.