Het blijft zwaar…


16 reacties:

 1. Gerard en bep melis

  Hoi SAAMPJES!!
  HEEL VERDRIETIG OM MEE TE MAKEN !WIJ ZIEN DIT BIJ ONZE IRIS OOK EN NIEMAND KAN HELPEN.MACHTELOOSHEID IS OOK N ERGE ZIEKTE!.
  En toch zijn we allemaal zo sterk, en putte kracht uit kleine dingen ,
  Wij wensen jullie ook kracht samen
  Lieve groetjes van ons !

 2. Lieve mensen.

  Wat een bericht…..
  Komt wel binnen hoor…
  Hoop dat er binnenkort eens een keer weer positief nieuws komt.
  Sterkte allemaal.

 3. Mocht wat een heftig bericht maar wat heb je het mooi opgeschreven, hopelijk is er voor Iris nog een kansje door de therapie nog wat mobieler te worden wel zwaar voor jullie allen heel veel moed kracht en wijsheid
  Liefs van ons!!!!

 4. Hier ook dochtertje van 12 jaar mitochondriele ziekte is hier op een jaar tijd ook vlug achteruit gegaan 7nov spierbioptie
  Vindt zo er voor mijn meid kan ook geen volle dag naar school

 5. Dag familie. Deze blog komt hard aan. Het doet mij pijn als ik Iris zo zie tobben met haar gezondheid. Dit gun je niemand en zeker Iris niet.
  Ik wens jullie heel veel sterkte.

 6. Lieve Mechy, ik kan alleen maar zeggen dat ik jullie en vooral Iris natuurlijk het aller aller beste wens en hoop dat het inderdaad met kleine stapjes beter zal gaan.

 7. Saskia van Bommel

  Pff een hele tegenslag weer voor haar maar toch hebben ze jullie ook een beetje hoop gegeven door de Thuisrevalidatie. Heel veel sterkte en.kop op! En knap dat je toch je colleges probeert te volgen iris!

  Saskia

 8. Saskia van Bommel

  Pff een hele tegenslag weer voor haar maar toch hebben ze jullie ook een beetje hoop gegeven door de Thuisrevalidatie. Heel veel sterkte en.kop op!

  Saskia

 9. Hè wat naar om te lezen dat er nog steeds geen vooruitgang is sinds mei (nou ja eigenlijk januari). Zoveel bewondering voor jullie dappere sterke Iris en ook voor jou, die altijd bij haar is!
  Dikke knuffels, ook van Sverre

 10. Mirjam, Gerard, Steven en Amber

  Wat een mooi verwoord blog weer. Hoe moeilijk is het om je eigen kind in een klap zover te zien aftakelen. Wij wensen Iris en jullie allemaal heel veel positiviteit en kracht om hiervoor te blijven vechten. Heel veel sterkte met alles.

 11. Wat moet het inderdaad moeilijk zijn om dit te schrijven, zo confronterend met deze rotziekte. Heel veel sterkte met de kleine stapjes die nu gezet worden. Hopelijk levert het Iris snel weer wat meer kwaliteit van leven op. xxx

 12. Jan en Karin Buijs

  Wat verdrietig voor Iris en jullie allemaal. Wij wensen jullie veel sterkte en hoop op betere tijden. Veel liefs van Jan en Karin Buijs

 13. Deze blog komt binnen! Vanuit eigen ervaring leven we erg mee. Artsen kunnen vermoeden dat er nog een andere ziekte achter schuilt, toch kan dit beeld met louter de energiestofwisselingsziekte. Uit eigen ervaring weten wij dat Iris je ook de betere kant op weer versteld kan doen staan. Heel veel sterkte in het verloop en behoud hoe dan ook de Liefde.

 14. Wat moet het moeilijk zijn om te zien dat hoe hard Iris ook vecht en hoe sterk ze mentaal ook is deze vreselijke ziekte steeds meer zijn tol eist van Iris. Zo jong en al zoveel jaren een strijd.
  Het is zo oneerlijk dat een kind deze ziekte moet krijgen. Veel liefs voor jullie allemaal gr Elly

 15. Jeanine en Berry Boelaars

  Lieve familie
  Ik zie van dichtbij hoe positief alles jullie benaderen
  Maar ook dat het soms op is. Zoals je schrijft is het zwaar maar ook dat je wil genieten wat nog kan heb veel respect voor jullie.

  Veel liefs van ons Berry en Jeanine

 16. Goedenavond Mechy! Wat is dit toch een rotziekte! Het lijdzaam moeten toezien en zo weinig kunnen doen dan er zijn voor je kind. Wij hebben dit van zeer kort bij mogen meemaken met ons kleinkind Bente. Zij had I.N.C.L. en is helaas maar 4 jr. en 4mnd. geworden. Zij heeft nooit kunnen praten en lopen maar heeft ons zo veel geleerd! Wij denken met heel veel liefde en dankbaarheid aan haar! Ik wens jou en je dochter in deze lange en moeilijke weg heel veel sterkte! H.G. A3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.