Hartenwensen gezocht

Leuk nieuws! De VriendenLoterij heeft Metakids gevraagd om hartenwensen te verzamelen van kinderen met een stofwisselingsziekte en hun broertjes en zusjes.
Droomt jouw kind van een bezoek aan een bepaald pretpark, een ontmoeting met een Bekende Nederlander of een dagje mee trainen bij een topclub? Ofwel: heeft jouw kind een bijzondere wens en willen jullie deze vervuld zien worden op televisie? Meld je aan!

Stuur een mailtje naar info@metakids.nl met in de titel ‘hartenwens’. Vermeld in je bericht duidelijk wat de wens is, de leeftijd van je zoon of dochter en de ziekte waar hij/zij aan lijdt, plus jullie adres en telefoonnummer. Ook wensen van broers of zussen zijn welkom.

De wensen worden gefilmd. De televisieopnames daarvan zijn in de maanden juni tot en met september. Uit alle ingezonden wensen, worden er maar liefst 30 uitgekozen. Inzenden kan tot en met 15 juni.

Sinds 2014 steunt de VriendenLoterij Metakids. Ieder jaar krijgt de stichting als vaste beneficiant een bedrag van ongeveer 200.000 euro. Vorig jaar gaf de VriendenLoterij bovendien een extra toekenning van 500.000 euro aan het innovatieve onderzoek van Sabine Fuchs. Eerder heeft de VriendenLoterij ook vrijwilligers van Metakids, zoals Andor Sandbergen en Marco Poos, in het zonnetje gezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.