Ga je mee met CIOS naar Frankrijk?

Wij zullen onszelf eerst even aan u voorstellen. Wij zijn Nienke Meijer, Nicole Bruijs, Kris van Veen en Vera Leliveld. Momenteel studeren wij aan het CIOS in Arnhem en zitten wij in het examenjaar. Wij zullen dit jaar CIOS in Frankrijk organiseren en u kunt zich hiervoor opgeven!

Wat is CIOS inFrankrijk?
CIOS in Frankrijk is een georganiseerde vakantieweek voor gezinnen waarvan 1 of meerdere kinderen een stofwisselingsziekte heeft. Deze vakantieweek staat in het teken van plezier, gezelligheid en ontspanning! Dit is al 12 jaar een groot begrip voor velen van u!

Aangezien wij niet de hele week met zijn 4en kunnen begeleiden zullen wij ondersteund worden door studenten uit het 3een 4e leerjaar van het profiel bewegingsagogie. Deze studenten hebben door stage en werkzaamheden binnen verschillende doelgroepen uiteenlopende ervaring opgedaan en zoeken de positieve uitdaging om deze fantastische week te begeleiden.

Wanneer u meegaat naar het mooie Frankrijk, wordt u met uw gezin gekoppeld aan een aantal studenten. Deze studenten zullen (natuurlijk in afstemming met u) de gehele week ondersteuning en begeleiding bieden binnen uw gezin waardoor u als ouders/verzorgers de zorg mogelijk wat meer los kan laten. Door middel van de zorg en begeleiding die wij bieden, heeft ook u de tijd om bijvoorbeeld even te ontspannen of er lekker op uit te gaan!

Tijdens het verblijf in Frankrijk zullen wij dagelijks activiteiten voorbereiden voor de kinderen en jongeren. We gaan gezamenlijk knutselen, sporten, spelletjes spelen of gezellig met elkaar aan het zwembad liggen! Ieder jaar is het weer een enorm dierbare week, waarin je veel mensen leert kennen.

Wanneer is CIOS inFrankrijk?
Wij zullen CIOS in Frankrijk op twee momenten organiseren.

18 mei 2019 t/m 25mei 2019
1 juni 2019 t/m 8juni 2019

Per week kunnen er 5/6 gezinnen mee, ieder gezin heeft zijn eigen faciliteiten.

Locatie
Sinds het tweede jaar wordt CIOS in Frankrijk in Monflanquin (zuid-west-Frankrijk) gehouden. Dit is een prachtige accommodatie met een kindvriendelijk terrein, prettige huisjes en een fantastisch uitzicht.

Neem vooral even een kijkje op de website van deze accommodatie, zodat u een beeld kunt krijgen van de omgeving en de faciliteiten.
www.le-vignal.com

Kosten?
Door het geld dat de studenten ophalen, zorgen wij ervoor dat uw week verblijf kosteloos is! De accommodatie, het eten en drinken en de activiteiten worden volledig verzorgd voor elk gezin.

U komt met uw gezin op eigen initiatief naar Frankrijk. De kosten voor dit vervoer zijn voor eigen rekening. Naast de mogelijkheid om met de auto te komen is er ook een directe vlucht van Rotterdam naar Bergerac (1uur vliegen).

Eventuele andere kosten kunnen extra etenswaren of bijvoorbeeld een extra activiteit buiten de deur zijn.

Heeft u interesse om met uw gezin deze week te beleven en mooie herinneringen met elkaar te maken?

Twijfel dan niet en geef uw gezin op (info@stofwisselingsziekten.nl), want iedereen verdient een waardevolle vakantieweek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.