Colofon

Doel van deze website
Deze website wil aan een breed publiek meer informatie geven over stofwisselingsziekten. Onze doelgroep bestaat uit mensen in Nederland en België, die meer te weten willen komen over stofwisselingsziekten in het algemeen of over een specifieke ziekte in het bijzonder.
Voor mensen die heel dichtbij met stofwisselingsziekten te maken krijgen, door een diagnose bij henzelf of een kind, willen wij behalve informatie ook een helpende hand en contact met lotgenoten bieden. Wij hopen dat zij zich bij ons aansluiten.
Wij bieden uitgebreide informatie over specifieke ziekten alleen aan achter een inlogcode. Neemt u aub contact met ons op als u wilt kunnen inloggen. De uitgebreide informatie is zowel voor leken als voor gezondheidszorgprofessionals bruikbaar.//www.stofwisselingsziekten.nl/docs/Image/poppen/welkom.jpg

Verantwoordelijkheid voor de inhoud
De redactie van deze website wordt verzorgd door Marjolein van der Burgt, wetenschappelijk redacteur bij VKS en Hanka Meutgeert, directeur van VKS. Hun training en kennis over stofwisselingsziekten ligt niet op het niveau van een medisch professional. Daarom worden teksten die expliciet over ziekten gaan altijd voorgelegd aan artsen, biochemisch genetici of klinisch chemici, gespecialiseerd in stofwisselingsziekten. VKS blijft verantwoordelijk voor de inhoud.  Alle informatie op deze website is afkomstig van de webredactie. Alle medische informatie is gecontroleerd door de adviesraad van VKS, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Deze website is onafhankelijk 
De website wordt gefinancierd uit de algemene middelen van VKS. De inhoud van de website wordt niet door derden beinvloed met sponsoring of bijdragen. VKS ontvangt sponsoring voor specifieke activiteiten, die zij organiseert, maar publiceert altijd onafhankelijk. Transparante informatie over de activiteiten die met sponsoring zijn uitgevoerd, wordt jaarlijks in ons jaarverslag geleverd. Er worden op de website geen advertenties getoond. De hele website is vrij van reclame. 

Reacties zijn gesloten.