Collectief Moment Design

In de week van 28 september t/m 11 oktober a.s., geven de 14 fotografen van het Collectief Moment Design, door heel Nederland, gezamenlijk 50 gratis fotosessies aan mensen met een ingrijpende ziekte. Zij fotograferen hen samen met die ene speciale persoon, die hen in deze periode met alle liefde omringt.

Moment Designers fotograferen mensen graag zo natuurlijk mogelijk. Het liefst buiten, op een mooie of bijzondere locatie met natuurlijk licht. Zij doen niet aan poseren of gemaakt lachen. Je hoeft zelfs niet in de camera te kijken. In plaats daarvan stelt de fotograaf jullie vragen die je aan het denken zetten. Samen zetten zij zo de tijd heel even stil. Mooie herinneringen worden opgehaald en ondertussen worden weer nieuwe herinneringen gemaakt. Er is ruimte voor elk gevoel, elke emotie. Jij mag het zeggen, één van de fotografen van Moment Design legt het voor jullie vast.

Lijkt je dit wat? Kijk dan eens op de website van Moment Design. www.momentdesigncollectief.nl/betekenisweek Aanmelden hiervoor kan door een mail te sturen naar betekenisweek@momentdesigncollectief.nl, maar dan wel voor 14 september.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.