Acties voor VKS

Op deze pagina zijn acties te vinden die sinds januari 2015 voor VKS gehouden zijn. Heb je ook een actie voor VKS gevoerd en staat hij er niet tussen? Laat het ons weten en we voegen hem toe! Laat ons ook weten als je van plan bent om een actie voor VKS te voeren, zodat we hier ook aandacht aan kunnen besteden! Mail dan naar info@stofwisselingsziekten.nl.


Opbrengst: €791,15
Van wie: Familie Räkers
De actie: Op 12 Februari 2020 is Bert Räkers overleden, de beste opa van de wereld voor zijn kleinzoon Niels. Omdat Niels het SLO-syndroom heeft, wilde Bert graag dat er een donatie gehouden zou worden voor VKS, voor de mensen die te maken hebben met het SLO-syndroom. Wat een ontzettend mooi gebaar! Dit donatieverzoek heeft een mooi bedrag van € 791,15 opgebracht. We willen de familie van Bert Räkers hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar en hen veel sterkte toewensen in deze voor hen verdrietige tijd. Want een vader en opa verliezen is niet zomaar iets.

Opbrengst: € 693,60
Van wie: Familie Knapen
De actie: Pip heeft een stofwisselingsziekte. Vorig jaar moest zij haar opa al missen en nu is ook haar oma overleden. Dat is heel verdrietig nieuws. Onze gedachten gaan uit naar Pip en haar familie. De wens van Pips oma was om geld in te zamelen voor VKS. En dat heeft Pip gedaan. Zo werd er ineens € 503,90 naar ons overgemaakt. En werd er ook nog eens € 190,00 in een envelop aan ons overhandigd. We willen Pip en haar familie heel erg bedanken voor het vorm geven aan de wens van oma. En hen heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Opbrengst: €825,-
Van wie: Sietske en Frouwke Degenhart
De actie: Sietske en Frouwke zijn samen 130 jaar geworden en hebben op hun feest een gift voor VKS gevraagd.

Opbrengst: €1000,-
Van wie: Familie Verdijck
De actie: Garagebedrijf Verdijck heeft bij het feest ter ere van hun 30-jarig jubileum aan de genodigden een gift voor VKS gevraagd.

Opbrengst: €250,-
Van wie: Jos Siero
De actie: Voor zijn 40-jarig werkjubileum bij Abbott Logistics B.V. heeft Jos Siero als cadeau van genodigden en collega’s een bijdrage voor VKS gevraagd.

Opbrengst: €960,-
Van wie: Personeelsvereniging van de Rabobank te Rijssen-Enter
De actie: De personeelsvereniging wilde graag een schenking doen aan een goed doel. Verschillende goede doelen zijn aangedragen en VKS kreeg de meeste stemmen.

Opbrengst voor VKS en Metakids samen: €4.365,-
Van wie: PSR Orphan Experts
De actie: Het doel van de actie was om op een positieve manier meer aandacht te vragen voor stofwisselingsziekten en een bijdrage te kunnen leveren aan VKS en Metakids. 12 enthousiaste teams hebben hiervoor gevolleybald.

Opbrengst: €1000,-
Van wie: Els Molenaar
De actie: Els Molenaar heeft zelfgemaakte 3D-kaarten verkocht en de opbrengst aan VKS geschonken.

dekkers-transport-holland-300-breed Opbrengst: €3790,-
Van wie: Dekkers Transport Holland
De actie: Dekkers Transport Holland opende 11 december 2016 hun nieuwe pand. In plaats van bloemen hebben ze hun gasten gevraagd om een donatie voor VKS.

donatie-300-breed Opbrengst: €1.150,-
Van wie: Jeanette van Leeuwen
De actie: Een inzameling op haar afscheidsfeest

Kaars Opbrengst: €875,-
Van wie: Fam van der Zwaan
De actie: Donatie na de crematie van dhr. van der Zwaan

Metameet 2016 300 breed Van wie: Metabole analisten
De actie: De metabole analisten hebben een mooie gift aan VKS gegeven!

Provincie drenthe_omgedraaid (300 breed) Opbrengst: €400,-
Van wie: Provincie Drenthe
De actie: De provincie Drenthe heeft een gift gegeven in relatie tot het afscheid van Hans Hartog als directeur van het Recreatieschap Drenthe.

Yvonne Rutten en Rolien Lucassen_75-er party [300breed] Opbrengst: €900,-
Van wie: Yvonne Rutten en Rolien Lucassen
De actie: Yvonne Rutten en Rolien Lucassen hebben voor hun 40ste verjaardag een 75-er party gegeven en in plaats van een cadeautje, een bijdrage voor VKS gevraagd.

Serviceclub Ladies Cricle 62 uit Meppel_cityrun Opbrengst: €4500,-
Van wie: Serviceclub Ladies Circle ’62 uit Meppel
De actie: Serviceclub Ladies Circle ’62 uit Meppel heeft een bedrag van € 4.500 ingezameld tijdens de Meppel City Run. Maar liefst 81 hardlopers liepen mee tijdens de Meppel City Run voor VKS. Mieke Diepenmaat, voorzitter van de Meppeler serviceclub “Het is een fantastisch resultaat en het is zo mooi om te zien dat iedereen zich heeft ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het heeft alle verwachtingen overtroffen en we hopen hierdoor ook voor meer bekendheid te hebben gezorgd. Wij bedanken dan ook alle hardlopers die voor het goede doel hun beste beentje hebben voortgezet. ”
Lees hier meer over deze actie.

Basisschool 't Klinket_geld inzameling Opbrengst: €1250,-
Van wie: Basisschool ’t Klinket
De actie: Basisschool ’t Klinket in Koudekerke heeft €1.250,- euro ingezameld voor VKS en Mo(nu)ment voor een Kind (een werkgroep van VKS)! Ruud van Leerzem heeft in september op deze basisschool een verhaal gehouden over stofwisselingsziekten en de school heeft het hele jaar gespaard.

Wielertourclub Gerry an Gerwen_40-jarig bestaan Opbrengst: €505,-
Van wie: Wielertourclub Gerry van Gerwen
De actie: In mei 2015 bestond de Wielertourclub Gerry van Gerwen veertig jaar. De opbrengst van de receptie was voor VKS.

beachparty Opbrengst: €40,-
Van wie: Marscha de Haan
De actie: Beachparty

Morquio Vereniging Opbrengst: €700,-
Van wie: De Morquio Vereniging
De actie: De Morquio Vereniging gaat verder als VKS diagnosegroep Morquio. De Vereniging bracht een cheque van € 700 mee voor VKS.

Jeannet Aleman_3d kaarten Opbrengst: €550,-
Van wie: Jeannet Aleman
De actie: Opbrengst van de verkoop van 3D-kaarten.

Reacties zijn gesloten.